Billig diesel til lastbiler

Billig diesel til lastbiler og vognmænd

Spar penge på diesel til lastbilen når du køre i Danmark. Vi har samlet gode råd og forhandlet billig diesel og rabatter til erhvervsdrivende vognmænd, som kan spare penge når de tanker på udvalgte tankstationer over hele landet.

I gennemsnit kører danske lastbiler ca. 100.000 kilometer og det er ikke overraskende at deres størte udgift og miljømæssige aftryk er på brændstof, herunder særligt diesel. Mængden af CO2 der udledes i vores atmosfærde er til stor skade for miljøet. Derfor er der ikke andet end store fordele i, at spare på mængden af brændstof, men også på prisen som betales i kroner øre. På fairbenzin har vi forhandlet billige brændstofaftaler på både benzin, men også diesel.

Få adgang til billig diesel

Først og fremmest har fairbenzin.dk forhandlet billige aftaler på brændstof, så har du lyst til at få adgang til billig benzin eller diesel, så kan du gratis og uforpligtende få tjekket om du kan få en rabat på op til 15%.

Du kan tjekke om du kan få rabat her.

Vi tager forbehold for ændringer i priser og de skal derfor ses som vejledende

Synliggør kørsel og forbrugsmønster

Synliggør og registrer dit brændstof-forbrug med et regnskab og oversigt over, hvilke parametrer der påvirker dit dieselforbrug. Dertil kan du nemmere ændre på de forskellige parametrer så du kan spare. Det kan ofte ses at forskellige vognmænd med samme lastbil har et forskelligt forbrug pr. km i gennemsnit over en længere periode på baggrund af kørselsmønsteret.

Hvordan du vælger at holde styr på og måle din kørsel og kørselsmønter er underordnet, men vigtigst er at det bliver gjort. Du kan vælge at benytte olieselskabernes elektroniske registrering af virksomhedens dieselforbrug, dette vil fremgå hos de respektive udbydere når du tanker. Der kan også investeres i et system til lastbilen der rapporterer kørselsmønster og forbrug. De fleste nyerere lastbiler har dog en forbrugsmåler ligesom der i dag sider i mange personbiler herunder særligt el.

Selvom diesel forurener og er uskeldt blandt miljøforkæmpere, har brændstoffet alligevel lidt at sige som beskrevet hos Berlingske https://www.berlingske.dk/bil/diesel-bliver-kaldt-satans-braendstof-men-det-er-en-fejl

Lastbiler der er tanket med diesel
Nedsæt forbruget på diesel eller få et brændstofkort med rabat – så skåner du både miljøet og pengepungen

Omlæg din kørestil

Har du overvejet om din kørestil påvirker dit brændstofforbrug?

Hvis ikke har vi samlet et par gode råd som du/i kan benytte i jeres virksomhed eller i privaten. Lastbilens energiaftryk aflejres i bevægelse, og friktion – så kan disse former nedsættes, vil virtksomheden også spare penge på brændstoffet.

  1. Nedsæt hastigheden på motorvej og landevej og nedsæt brændstofforbruget
  2. Hold farten så konstant som muligt og slip speederen når du køre ned af bakke.
  3. brems så lidt som muligt ved at forudse forhindringer længere fremme, så du undgår pluslig nedbremsning
  4. Spring gear over f.eks. når du sætter i gang eller tiltager i fart ned af bakke.
  5. Sørg altid for at dæktryk og strømligning af vognens trailer er i orden.