Rabat på bilvask

Rabat på bilvask

Hos Fairbenzin har vi udover stor rabat på brændstof også forhandlet gode rabatter på bilvask, så danske erhvervsdrivene nu også kan spare op til 35% i rabat på deres bilvask. Med en gratis og uforpligtende aftale hos os, kan I med jeres cvr-nummer få adgang til rabatter for alle køretøjer i virksomheden (hvert sit brændstofkort er personligt tilknyttet til bilen).

Vores forhandlede aftaler er baseret på storleverandør-rabatter til brændstof- og bilvaskudbydere med stationer i Danmark. Vi har mulighed for at dele vores forhandlede rabatter ganske gratis. I kan få adgang til rabatten ved at udfylde vores formular her. I vil blive kontaktet af en af vores brændstofkonsulenter der vil fortælle mere om vores gratis og uforpligtende løsning for rabat til erhvervsdrivende.

Bilvask med rabat uden abonnement

Vores løsning giver desuden også adgang til rabat på bilvask – uden abonnement! Rabatordningen er aftalt således, at du som erhvervsdrivende får direkte rabat på din bilvask uden, at i forpligte jer til yderligere. Dvs. at i får den forforhandlede rabat når brændstofkortet benyttes i vaskehallen. Rabatten er på op til 35% og direkte afregnet på hver vask og den indfries direkte når du vasker bilen. Ved at benytte direkte rabat undgår i, at betale for en vaskeordning der ikke benyttes. Samtidig får i en lang række andre rabatter på brændstof/tankkortet som medlem.

Rabat på bilvask
Få adgang til bilvask med rabat samtidig med din brændstofaftale hos os. Rabateaftalen giver adgang til fantastiske besparelser på brændstof, bilvask og andre produkter. Med cvr-nummer kan i også få adgang ganske gratis og uforpligtende.

Vi vægter miljøskånsom bilvask

Selvom mange måske forestiller sig, at bilvasken på tankstationen ikke direkte er forbundet med miljørigtig bilvask, så er det ofte langt mere miljøvenlig at få vasket sin bil i vaskehallen fremfor at gøre det selv der hjemme. Desuden er det ulovligt, at udlede forurenet vand til kloaksystemet som det ofte kan ske ved bilvaske i privaten. Igennem vores aftaler har vi sikret, at vores bilvaske har reduceret vandforbrug, renset vand for kemikalier og tungmetaller således at vandet kan genbruges vask-efter-vask.

Vores forhandlede aftaler er desuden forhandlet hos anerkendte leverandører, der har fokus på at nedsætte el-forbrug samt at benytte svanemærket kemi, der udover at benytte sig af biologiske nedbrydelige produkter også efterlader din bil ren og skinnende.

Du kan læse mere omkring fordele ved, at vaske bilen i vaskehallen fremfor hjemmevask i denne artikel https://samvirke.dk/artikler/hjemme-eller-i-vaskehallen-hvor-er-det-mest-miljoevenligt-at-vaske-bil

Kaffepause med rabat til vaskefolket

I skrivende stund får vores medlemmer også rabat på kaffen når bilen bliver vasket. En bilvask tager ca. 10 minutter for effektiv vaskning og i mens kan du nyde en billig kop kaffe. Vores forhandlede rabater gælder til brændstofleverandører som opererer landet over og der er derfor rig mulighed for, at få kaffe og ren bil i hele Danmark.

Samtidig vil vores rabataftale på bilvask og brændstof også give adgang til at låne ekstra rengøringsartikler til bilens pleje. Her er der blandt andet tale om bilplejeprodukter samt gratis wipes, når bilens indre f.eks. også skal rengøres.

Rabat på kaffe når du vasker
Når du vasker bilen kan du med fordel tage en kop billig kaffe. Vores medlemmer får mulighed for at få kaffe med rabat mens de venter.